Skreddersydd opplæring

RBUP tilbyr kompetanseheving som kurs og foredrag på forespørsel for tjenester som arbeider med barn og unge og deres familier.

Vi kan bidra med kompetanseheving i tjenestene for barn og unge på flere måter. Valg av format og omfang avhenger av hva vi sammen finner ut at det er viktig å oppnå. Vi kan bidra med alt fra enkelte opplæringsdager til flerårige kompetanseprogram for flere tjenester sammen. Ta kontakt så finner vi sammen ut hva som passer best til deres behov. 

 

 

Vanlige spørsmål

Når vi samarbeider med deg og dine kolleger vil vi først gjerne vite litt om hva dere ønsker å oppnå med kompetansehevingen, hvor mange som skal delta og om opplæringen skal inngå i en større sammenheng. Når vi har konkretisert mål, omfang og format lager vi en avtale som beskriver hver av partenes forpliktelser i samarbeidet.

 

Kontakt oss

For at vår hjelp skal være effektiv og nyttig, holder vi opplæring for større enheter som f.eks alle barnehager i en bydel eller en kommune, eller en nyfødt intensiv avdeling på et sykehus.

Vi ønsker at samarbeidet forankres hos ledere og beslutningstakere for å få gjennomslag og fungere godt.

Kontakt oss

Pris varierer ut fra omfang og type oppdrag. Flere av våre opplæringsprogrammer har en standardpris ut fra antall deltakere og omfang. Pris avhenger også av kompleksitet og grad av hvor skreddersydd prosjektet er.

Kontakt oss

Utviklingsarbeidet vi gjør i skreddersydde prosjekter ønsker vi å bruke til å standardisere og utvikle løsninger som kan tilpasses og fungere godt også for andre lignende tjenester.

Kontakt oss

Slik samarbeider vi med tjenestene for barn og unge

 

Ta kontakt for opplæring i din tjeneste

Ja Nei

Så bra! Din tilbakemelding er registrert.

Send