Verdensdagen for mødres psykiske helse, dag 2 : Fra kunnskap til handling

- Fokus på gode tiltak for de som strever i perinatalperioden

For å markere verdensdagen for mødres mentale helse vil vi invitere til en aktiv og kunnskapsrik dag der vi har fokus på igangsette lokale tiltak for de som kjenner på psykiske utfordringer i perinatalperioden. Vi har invitert erfaringskonsulenter, forskere, psykologspesialister og Jane Honikman som startet Post Partum Support International.

Kurs

Dato: 03.05.2019
3. mai 2019 09.00- 15.00

Sted: RBUP Øst og Sør, Gullhaugveien 1-3, 0484 Oslo

Plasser:

Pris: Kr 250,- inkl lunsj

Påmeldingsfrist: 09.04.2019

Vi inviterer til "action" dag i forbindelse med verdensdagen for mødres mentale helse. Kurset passer for dem som jobber i organisasjoner som jobber direkte med målgruppen, som ønsker inspirasjon og kunnskap om hvordan igangsette lokale tiltak. Kurset innebærer et interaktivt workshop format.

Vi ønsker å skape et samarbeid med organisasjoner på tvers av fag, erfaring, geografi og kunnskap. Det forutsetter at deltagere har meldt seg på dag en (2. mai) for å delta på kurset.

Du lærer om

  • Hvordan møte kvinner / familier som strever
  • Hva skal vi si
  • Hvordan best støtte og motivere familier
  • Lavterskeltilbud i Norge
  • Case studies
  • Samarbeid og muligheter
  • Post partum manualen

Kursholdere

Landsforeningen 1001 v/generalsekretær Lena Engelsen
Seniorforsker/spesialrådgiver Malin Eberhardt Gran
Psykologspesialist Gro Vatne Brean, Founder of Post Partum Support International and Founder/Owner of Post Partum Action Institute Jane Honikman, Professor/psykologspesialist, Catharina Elisabeth Arfwedson Wang (UiT) og erfaringskonsulenter.


Meld deg på

Så du etter noe annet?

Vi tilbyr kurs, etter- og videreutdanninger for deg som jobber med barn og unge. Vi tilbyr også skreddersydd opplæring og gir støtte til kvalitetsutvikling og evalueringer i tjenestene for barn og unge.

Målgrupper

Psykolog - Spesialhelsetjenesten - Lege - Jordmor - Helsesøster - Gravide - Barnevern - Familievern
Dag to, vil i større grad fokusere på de som faktisk arbeider med de minste: Jordmødre, helsesøstre, psykologer, leger, fysioterapeuter, brukere, organisasjoner, og andre som er arbeider med og for familier i perinatalperioden.

Sped- og småbarn

Annen info

Arrangør RBUP Øst og Sør

Jane Honikman webside

Kontakt


Monica Werner

Prosjektkoordinator


450 37 010

monica.werner@r-bup.no

Les mer om Monica

Så du etter noe annet?

Vi tilbyr kurs, etter- og videreutdanninger for deg som jobber med barn og unge. Vi tilbyr også skreddersydd opplæring og gir støtte til kvalitetsutvikling og evalueringer i tjenestene for barn og unge.

Ja Nei

Så bra! Din tilbakemelding er registrert.

Send