Verdensdagen for mødres mentale helse - fra kunnskap til handling

- Fokus på gode tiltak for de som strever i perinatalperioden

For å markere verdensdagen for mødres mentale helse vil vi invitere til en aktiv og kunnskapsrik dag der vi har fokus på igangsette lokale tiltak for de som kjenner på psykiske utfordringer i perinatalperioden. Vi har invitert erfaringskonsulenter, forskere, psykologspesialister og Jane Honikman som startet Post Partum Support International.

Kurs

Dato: 02.05.2019
2. mai 2019 kl 09.00 - 15.00

Sted: RBUP Øst og Sør, Gullhaugveien 1-3, 0484 Oslo

Plasser:

Pris: Kr 950,- inkl lunsj

Påmeldingsfrist: 15.04.2019

Gjennom foredrag fra brukere, klinikere og forskere, og gjennom plenumsdebatt vil vi formidle erfaring og grunnleggende kunnskap om sårbarhet i perinatalperioden , med hensikt å kunne lage gode nok tilbud.

Du lærer om

  • Landsforeningen 1001 dager
  • Psykiske helseutfordringen i perintalperioden
  • Erfaringsforedrag
  • Tiltak - veien videre
  • Erfaringer fra Jane Honikman, som grunnla Post Partum International

Kursholdere

Landsforeningen 1001 v/generalsekretær Lena Engelsen
Professor i medisin og spesialist i samfunnsmedisin Malin Eberhard-Gran, Psykologspesialist Gro Vatne Brean, Founder of Post Partum Support International and Founder/Owner of Post Partum Action InstituteJane Honikman, Professor/psykologspesialist, Catharina Elisabeth Arfwedson Wang(UiT) og erfaringskonsulenter.


Meld deg på

Så du etter noe annet?

Vi tilbyr kurs, etter- og videreutdanninger for deg som jobber med barn og unge. Vi tilbyr også skreddersydd opplæring og gir støtte til kvalitetsutvikling og evalueringer i tjenestene for barn og unge.

Målgrupper

Helsesøster - Familievern - Barnevern - Gravide - Jordmor - Lege - Psykolog - Spesialhelsetjenesten
Jordmødre, helsesøstre, psykologer, leger, fysioterapeuter, brukere, organisasjoner, og andre som er arbeider med og for familier i perinatalperioden, og andre som har lyst til å lære mer om psykisk helse i den perinatale perioden.

Spesialisthelsetjenester Sped- og småbarn Barnevern Kommunale tjenester

Annen info

Arrangør RBUP Øst og Sør

Vi oppfordrer organisasjoner som jobber direkte med målgruppen til å melde seg på kurs påfølgende dag (3.mai). Dagen vil bestå av et interaktivt workshop format der vi jobber med case studies og en "action manual".

Jane Honikman webside

Kontakt


Monica Werner

Prosjektkoordinator


450 37 010

monica.werner@r-bup.no

Les mer om Monica

Så du etter noe annet?

Vi tilbyr kurs, etter- og videreutdanninger for deg som jobber med barn og unge. Vi tilbyr også skreddersydd opplæring og gir støtte til kvalitetsutvikling og evalueringer i tjenestene for barn og unge.

Ja Nei

Så bra! Din tilbakemelding er registrert.

Send