Barnevernsforum.

- Lovendringenes betydning for praksis.

Endringer i Barnevernsloven har trådd i kraft, og nye kommer. Hva betyr dette i praksis for barna, familien, min tjeneste og min arbeidssituasjon? Hvilken muligheter og dilemmaer gir disse paragrafene for barna, foreldre og ansatte i hverdagen? Aud Ørnes og Heidi Frantzen gir en kort innledning om det nye i barnevernsloven. Deltagerne bidrar i refleksjonen om hvilken betydning disse endringene har for barna, familiene og tjenesten.

Kurs

Dato: 03.12.2018
OBS: Ny tid grunnet stor pågang. 12:15 - 15:00

Sted: RBUP Øst og Sør, Gullhaugveien 1-3, 0484 Oslo

Plasser: 40

Pris: Gratis

Påmeldingsfrist:

Ved Regionsenter for barn og unges psykiske helse (RBUP) Øst og Sør er det etablert et barnevernsforum. Hensikten er å samle fagfolk fra praksis, undervisning og forskning for å dele informasjon om prosjekter og aktiviteter som kan fremme den psykiske helsen til barn og unge i barnevernet: kommunalt, statlig og i institusjon.

Forumet vil også bidra til diskusjon om metoder, tilnærminger og forståelsesformer i barnevernpraksis- og forskning.

Forumet er åpent for alle interesserte, og gratis.

Du lærer om

  • Erfaringsutveksling
  • Metoder og tilnærminger
  • Barnevernsforskning

Kursholdere

Aud Ørnes er barnevernspedagog og seniorrådgiver hos RVTS sør. Hun har lang erfaring i arbeid med barn, unge og deres familier, og har tidligere vært barnevernsleder i flere perioder.

Heidi Frantzen er barnevernspedagog og klinisk spesialist i barns og unges psykiske helse. Hun er ansatt hos RBUP øst og sør, og har lang erfaring i arbeid med barn, unge og deres familier i ulike tjenester.


Meld deg på

Så du etter noe annet?

Vi tilbyr kurs, etter- og videreutdanninger for deg som jobber med barn og unge. Vi tilbyr også skreddersydd opplæring og gir støtte til kvalitetsutvikling og evalueringer i tjenstene for barn og unge.

Målgrupper

Fagfolk fra praksis, undervisning og forskning innen barnevern. Kommunalt, statlig og i institusjon.

Barnevern

Annen info

Arrangør RBUP Øst og Sør

Kontakt


Marianne Brekke

Konsulent/resepsjonist


22586000

marianne.brekke@r-bup.no

Les mer om Marianne

Så du etter noe annet?

Vi tilbyr kurs, etter- og videreutdanninger for deg som jobber med barn og unge. Vi tilbyr også skreddersydd opplæring og gir støtte til kvalitetsutvikling og evalueringer i tjenstene for barn og unge.

Ja Nei

Så bra! Din tilbakemelding er registrert.

Send