Sara Linn Gerhardt

Studieleder

sara.gerhardt@r-bup.no

415 09 949

Sara Linn Gerhardt er studieleder for videreutdanningen i miljøterapi og ambulant arbeid. Hun bistår ellers i ulike barnevernfaglige relaterte prosjekter.

Kompetanse

Sara har kompetanse på barnevern, miljøterapi, vold og traumatisk stress, barn, kompleks traumatisering, lek og psykososialt arbeid. Hun har de siste ti årene jobbet på Heggeli barnehjem som miljøterapeut, hvor hun er veileder med ansvar for fagutvikling to dager i uken. I RBUP er hun studieleder for videreutdanningen i miljøterapi og ambulant arbeid, og bistår ellers også i ulike barnevernfaglig relaterte prosjekter. Sara jobber i Seksjon for utdanning i behandlingsarbeid og er særlig opptatt av engasjement for å utvikle verdige måter å tilby utviklingsstøtte, og en opplevelse av sammenheng til krenkede barn - ispedd varme, lek og latter!

Fagbakgrunn

Sara er utdannet klinisk barnevernspedagog med spesialisering i miljøterapeutisk arbeid med barn og unge. Hun har en mastergrad i psykososialt arbeid med fordypning i vold og traumatisk stress fra UiO/NKVTS.

Ja Nei

Så bra! Din tilbakemelding er registrert.

Send